Workshop-urile au devenit unele dintre cele mai interesante cursuri, mai ales că în cadrul acestora se pot exersa într-un mod practic cunoștințele, astfel încât, acestea implică participarea activă și practică, nu doar teoretică . De cele mai multe ori, un workshop poate reprezenta o sesiune de training-uri, ce se pot desfășura și pe parcursul a câteva zile sau doar a unei zile, iar acest lucru implică întotdeauna și o demonstrație practică.

Hair Academy Elena Ignea este locul de unde veți putea deprinde cele mai inovatoare abilități și de unde veți putea învăța cele mai interesante lucruri în materie de coafuri, vopsit sau tunsori.

Urmăriți site-ul nostru sau pagina de Facebook pentru a vă ține la curent cu workshop-urile pe care urmează să le organizăm în perioada imediat următoare! Vă veți putea înscrie negreșit, astfel că veți putea beneficia de o serie de training-uri basic sau expert. Fii mereu informată și află din timp cele mai noi tendințe, care te vor ajuta să optezi pentru coafuri spectaculoase și de excepție!