Elena Ignea

Brand Educator

 

Pro Hair Academy – Elena Ignea este cea mai nouă școală de hairstyling din Suceava, menită să formeze profesioniști noi în arta hairstyling-ului prin intermediul unor cursuri profesionale și a unor workshop-uri, menite să ajute la transformarea pasiunii într-o meserie excepțională și plină de creativitate.

Formarea profesională se va face sub atenta îndrumare a trainerului Elena Ignea. Deși academia este nou înființată, Elena Ignea are o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu, astfel încât, aceasta a căutat mereu să se perfecționeze și să învețe de la cei mai buni. Elena este un artist complet din toate punctele de vedere, care iubește culoarea, însă de asemenea, aceasta le dă viață coafurilor prin eleganță, creativitate, profesionalism și multă muncă.

Elena a început să-i învețe și pe ceilalți arta hairstyling-ului încă de acum 8 ani, iar din 9 ianuarie 2018, PRO Hair Academy – Elena Ignea își va deschide porțile pentru toți cei care doresc să se specializeze pe acest domeniu sau chiar și pentru persoanele care își doresc să-și reîmprospăteze cunoştinţele. Așadar, anul 2018 va veni cu o mulțime de cursuri și workshopuri pentru toți iubitorii de frumos din domeniul hairstyling-ului. Acestea au rolul de a iniția, dar și de a specializa persoanele care vor să facă cunoștință cu tot ceea ce înseamnă arta hairstyling-ului.