Cursuri fără cusur la cea mai nouă academie de hairstyling din Suceava – PRO Hair Academy – Elena Ignea

 

Pro Hair Academy – Elena Ignea este cea mai nouă școală de hairstyling din Suceava, menită să formeze profesioniști noi în arta hairstyling-ului prin intermediul unor cursuri profesionale și a unor workshop-uri, menite să ajute la transformarea pasiunii într-o meserie excepțională și plină de creativitate.

Formarea profesională se va face sub atenta îndrumare a trainerului Elena Ignea. Deși academia este nou înființată, Elena Ignea are o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu, astfel încât, aceasta a căutat mereu să se perfecționeze și să învețe de la cei mai buni. Elena este un artist complet din toate punctele de vedere, care iubește culoarea, însă de asemenea, aceasta le dă viață coafurilor prin eleganță, creativitate, profesionalism și multă muncă.

Elena Ignea a fost trainer în cadrul brandului Keune timp de 3 ani, iar experiența sa include specializări în cadrul seminariilor Partick Cameron, Victoria Schimbator, Cătălin Lungu, Academia Keune Olanda și a urmat de asemenea cursurile unor academii din Germania, Spania, Italia sau Republica Moldova, câștigând câteva premii importante la nivel național.

Elena a început să-i învețe și pe ceilalți arta hairstyling-ului încă de acum 8 ani, iar din 9 ianuarie 2018, PRO Hair Academy – Elena Ignea își va deschide porțile pentru toți cei care doresc să se specializeze pe acest domeniu sau chiar și pentru persoanele care își doresc să-și reîmprospăteze cunoştinţele. Așadar, anul 2018 va veni cu o mulțime de cursuri și workshopuri pentru toți iubitorii de frumos din domeniul hairstyling-ului. Acestea au rolul de a iniția, dar și de a specializa persoanele care vor să facă cunoștință cu tot ceea ce înseamnă arta hairstyling-ului.

Primele cursuri de inițiere vor avea loc în perioada 15 ianuarie 2018 – 25 aprilie 2018, astfel că vor avea o durată de 3 luni și vor avea la activ 8 module, precum: Igiena, Evaluarea și Consilierea, Coafatul și aranjarea părului, Tuns, Ondulații permanente, Vopsirea, Manipularea preparatelor, Primul ajutor, dar și Ergonomia. Fiecare cursant în parte va primi pentru început un kit practic de ustensile și materiale, menite să-i faciliteze învățarea în cadrul cursurilor. De asemenea, aceștia vor beneficia de un suport de curs atât teoretic, cât și practic, vor exista sesiuni de întrebări, discuții libere, vizualizări imagini, care să ajute cursantul să recepteze mult mai bine informațiile, dar și aplicații practice pe modele vii și pe Pupete. Cursurile vor avea loc în zilele de luni, marți și miercuri, între orele 9:00-13:00.

Totodată, primul workshop va avea loc pe data de 9 ianuarie 2018, în cadrul căruia se va exersa arta colorării părului. Acest workshop se va desfășura pe două module: Basic Color și Expert Color. Doritorii vor trebui să se grăbească să se înscrie deoarece locurile sunt limitate. Pentru mai multe detalii despre cursuri, dar și despre înscrieri, veți putea accesa site-ul  www.prohairacademy.ro ( secțiunea contact sau rezervare în partea dreaptă) sau de asemenea, veți putea apela numărul de telefon: 0744 984 102.

Învață de la profesioniști și transformă-ți pasiunea într-o meserie excepțională!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: